BARCELONA

CIRCULAR

CITY

 14 & 15 de gener 2020, Barcelona

El Circular Economy Club (CEC) té la visió d'un món en el qual cada ciutat funciona i prospera a través de la circularitat posant fi a l'època dels residus. Per a aquest motiu CEC organitza el Circular Cities Week (CCW), un projecte anual, en el que les administracions municipals, el sector privat, ONGs i el món científic es reuniran a més de 80 ciutats de tol el món amb els següents objectius:

  • Donar suport a les ciutats en la seva transició cap a una economia circular. 

 

  • Crear un informe global sobre els reptes, les oportunitats i els propers passos cap a la circularitat de totes les ciutats participants.

Barcelona Circular City

Barcelona se suma al repte internacional de la CCW, reunint en la primera edició del Barcelona Circular City, a agents de 4 sectors: mobilitat, construcció, moda i alimentació & begudes.
 

Convoquem a profissionals de l'Ajuntament de Barcelona i d'organitzacions dels sectors públic i privat per a reunir-se i reflexionar sobre els principals reptes, estratègies i propers passos per portar Barcelona  a la circularitat.
 

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Es crearan 4 grups de treball, un per sector. Les conclusions i resultats dels tallers es recopilaran i formaran part d'un informe d'accés lliure amb els resultats de totes les ciutats participants de la CCW, oferint així una fotografia de les estratègies a seguir a 80 ciutats de tot el món.

A qui va dirigit?

Barcelona Circular City va dirigit a aquelles organitzacions que hagin integrat l'economia circular en les seves estratègies corporatives o institucionals i que vulguin contribuir amb la seva experiència i la seva visió a construir el camí cap a una Barcelona circular.

Participar en la Barcelona Circular City serà possible només mitjançant invitació prèvia.